Klantendienst: +32 11 21 40 40
  
Perfomanceshop

Informatie: Uithoudingsvermogen

 

Uithouding is een kwestie van tijdig energie bij te vullen, de vermoeidheid zo lang mogelijk uit te stellen en snel te recupereren.

De voorbereiding op succesvol sporten begint al geruime tijd voor de duurinspanning.

Geschikte voeding speelt hierin al een vrij belangrijke rol, maar dat alleen is niet voldoende om succesvolle prestaties neer te zetten. Vanaf hier laat Performance met zijn voedingssupplementen sporters toe om een optimale keuze te maken uit een selectie van verschillende supplementen.
Hier kan u de verschillende supplementen voor meer uithouding vinden: performanceshop/uithouding.

 

 

Het is evident dat er vóór de inspanning reeds voldoende energie in het lichaam aanwezig moet zijn om hiermee vlot en probleemloos door de beginfase van een duurinspanning te geraken.

 

Tijdens de inspanning is het een kwestie van de energievoorraad op zeer regelmatige basis bij te vullen. Op die manier wordt de vermoeidheid uitgesteld en de uithouding verzekerd.
 

Op het Performance voedingsschema vindt je een deel van de producten terug die ideaal zijn om voor, tijdens en na de inspanning te gebruiken.

Dit zijn richtlijnen die aan te passen zijn naar ieders behoefte, maar het is een goede leidraad om je te helpen bij je keuze van de juiste supplementen.

Voedingsschema